Kırıkkalespor, 3 Puanı aldı

Kırıkkalespor, 3 Puanı aldı

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 10 kişi kaldığı Bergama Belediyespor karşısında Aykut Çift’ın muhteşem golü ile üç puanın sahibi oldu.

A+ A-

Misli.com 3’üncü lig 4’üncü grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Bergama Belediyespor’u Başpınar stadyumunda konuk etti. Karşılaşmaya etkili başlayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, konuk Bergama Belediyespor’u ilk yarıda adeta kendi sahasına hapsetti. Oyunun kontrolünü eline alan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ilk yarıdaki etkili oyununu skora yansıtamadı.

İkinci yarı farklı bir Bergama Belediyespor gözükürken, Kırıkkale Büyük Anadoluspor ise ilk yarıdaki etkili oyun unu sahaya yansıtmakta zorlandı. İkinci yarı daha çok topun kontrolünü eline alan Bergama Belediyespor, uzun toplarla gol aradı ama Kırıkkale Büyük Anadoluspor defansı gol izni vermedi.

Karşılaşmanın 63’üncü dakikasında Fatih Ergen ikinci sarıdan gördüğü kırmızı karttan sonra oyunun kontrolü tamamen Bergama Belediyespor’a geçti. 10 kişi kalmasına rağmen oyun disiplininden kopmayan ve her fırsatı gole çevirmek isteyen Kırıkkale Büyük Anadoluspor, aradığı golü 78’inci dakikada Aykut Çift’in muhteşem golü ile buldu.

Skor avantajını ele geçiren Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 10 kişi kalmanın dezavantajı ile rakip takımı kendi yarı sahasında kabul ederek, kontra ataktan ikinci golü bulmaya çalıştı. Beraberlik golü arayan Bergama Belediyespor, uzun toplarla pozisyon bulmaya çalışsa da aradığı golü bulamadı. Karşılaşmaya en az 6 dakika ilave edilirken, karşılaşma 1-0 sona erdi. Alınan sonuç ile Kırıkkale Büyük Anadoluspor'un yeni Teknik Drektörü Ali Beykoz, takımıyla çıktığı ilk karşılaşmada 3 puan aldı.


Bu haber toplam 1099 defa okunmuştur